Пивоварний ячмінь: Підвищення технологічної якості зерна для потреб пивоваріння                 Еколайн Фосфітний К  1,5 - 2,0 л/га

 

 
Пивоварний ячмінь : Підвищення врожайності   

 

 

 

 

Еколайн Магній Хелат - 1,0-1,5 л/га + Еколайн Фосфітний К 1,5 л/га

 
Ярий ячмінь продовольчого і кормового призначення , овес : Підвищення врожаю та якості зерна  
 
    Еколайн Зерновий Хелати 1,0 – 2,0 л/га  
Посилення росту рослин     Еколайн Універсал Ріст Хелати 1,0 – 2,0 л/га     
Підсилення імунітету та додатковий захист від грибкових захворювань; додаткове живлення фосфором і калієм на початкових етапах Еколайн Фосфітний К 0,5 л/т
Забезпечення мікроелементами від посіву до переходу на живлення від власної кореневої системи Еколайн Універсал Насіння Хелати 0,3-0,5 л/т
  До посіву (протруєння) Сходи 2-4 листка Кущення Вихід в трубку Поява прапорцевого листка Колосіння Дозрівання Повна стиглість
  00 09 - 14 29 – 30 31 - 49 49 - 51 51 - 59 59 - 63 65

 

Особливості підживлення ярих зернових

     Ярий ячмінь вирощується для різних потреб, а тому технологія мінерального живлення  дещо відрізняється. Ячмінь, який вирощується для продовольчих та кормових цілей в період формування зерна вимагає достатнього забезпечення азотом, а пивоварний – фосфором і калієм. Надмірне живлення пивоварного ячменю азотом у пізні фази розвитку може мати негативний вплив на такі важливі показники як вміст крохмалю та екстрактивність.

 

Скопировать